Agyvérzés jelei
Az agyvérzésnek alig, szinte észrevétlen tünetei, jelei vannak...
Arra jöttek rá a tudósok, az a megdöbbentő felismerés, hogy a szervezetben a
- krónikus betegségeknél,
- az érelmeszesedésnél,
- a cukorbetegségnél,
- az elhízásnál,
- a policisztás ovárium szindrómánál,
- az Alzheimer-kórnál,
- a Parkinson-kórnál,
- a ráknál,
- az agyvérzésnél,
- a trombózisnál,
- a szív- és érrendszeri problémáknál,
- az infarktusnál,
- az ízületi problémáknál,
- az agyvérzésnél, azaz a stroknál
egy alacsony intenzitású állandó gyulladás zajlik.
Azért veszélyes ez a fajta dolog, mert nagyon szoros összefüggés van a gyulladás és a vér érpályán belüli vérrög képződés között. Sőt életveszélyes is lehet!
Van Önnek olyan ismerőse, családtagja, barátja, aki a felsorolt betegségek akár egyikében is szenved?!?
Tudjuk, hogy mi a kiváltó oka! Érdekli a megoldás? Olvasson tovább!
Ez a krónikus gyulladás ez nem egy régi történet, tehát gyakorlatilag nem mindenki, nem minden orvos kezeli ezeket a betegségeket gyulladásos állapotnak.
Nem is olyan régen 2016. november 24-én a Magyar Tudomány Ünnepén a pécsi belgyógyászati klinikának a professzorasszonya Dr. Figler Máriának a közleményéből való, aki egyértelműen leírja, hogy a kulcsszó az Omega-3 zsírsavakkal kapcsolatosan az esszenciális szó.
Nem tudja a szervezetünk előállítani, vagyis csak külső forrásból tudjuk fedezni, ezt jelenti maga az a szó, hogy esszenciális.
A professzorasszony azt mondja, azt hangsúlyozza, hogy
- megfelelő táplálkozással kell bevinni!
- hogy az Omega-3 zsírsavak a sejtmembrán alkotóelemei alapvetően meghatározzák annak megfelelő működését, a permeabilitását (azaz az áteresztőképességét).
Az Omega-3 zsírsavaknak óriási szerepe van és ezek közül is ki kell emelnünk az EPA-t és a DHA-t! Ezeket a szervezetünk nem tudja előállítani, nem tudjuk képezni, ezért is hívják őket esszenciális zsírsavaknak.
A professzorasszony felhívja figyelmet egy másik nagyon fontos dologra, mégpedig arra, hogy az Omega-3/Omega-6 zsírsavak közötti arányra nagyon oda kell figyelni! Gyakorlatilag minél nagyobb az Omega zsírsavaknak az aránya az összzsírokon belül, annál inkább védve vagyunk a szív- érrendszeri elsősorban szívkatasztrófákkal szemben. Erről az arányról már írtunk cikket.
Legyen szívbarát!
A gyulladáscsökkentésben, az Omega-3 zsírsavnak nagyon komoly szerepe van!
Bizonyos népcsoportoknál ismeretlenek ezek a betegségek. Például az eszkimóknál, a japánoknál a rák, a trombózis, az agyvérzés ismeretlen, sőt infarktusban sem halnak meg. Tudja, hogy miért? Mert rengeteg halat vagyis Omega-3 zsírsavat fogyasztanak.
Ön is kerülje el, előzze meg ezeket a betegségeket és szedjen Omega-3 halolajat.
Természetesen az sem mindegy, hogy milyen Omega-3 halolajat vásárol!
Nem mindegyik termék alkalmas emberi fogyasztásra!