TRiO – Molekuláris hidrogén + Lysi tőkehalmáj olaj +K2 vitamin

Egyre több szakorvos ismeri el, hogy az omega-3 és a K2 vitamin milyen fontos szerepet játszik azt érrendszer egészséges működésében. Pont úgy, mint a molekuláris hidrogént, mint a legerősebb antioxidánst be kellene iktatni a mindennapi étrendünkbe.

Persze sokan ezt a megoldást igen költségesnek tartják, de ennek ellenére nagyon hasznos lenne, ha ez a csodálatos TRO csomag minden háztartásban jelen lenne.

Akkor mi lenne egy kompromisszumos megoldás ?

Pont azért, mert a statisztikák azt mutatják, hogy évente mintegy 60 ezer ember hal meg szívelégtelenségben, ami az érrendszer borzalmas károsodására enged következtetni. A legrosszabb ebben, hogy szinte úgy csap le, mint tiszta égből a villám. Persze, ha az ember rutinosabb lenne, akkor érzékelné az előjeleket, de sajnos ezt nagyon kevesen veszik észre.

Sokkal jobban járnának, ha automatikusan beiktatnák az életbe a védelmi rendszert. Ami Omega-3 – K2 és molekuláris hidrogén trióból áll.
Ezért készítettem egy olyan csomagot, aminek a segítségével az érrendszert karban lehet tartani. A K2- ről már kiderült, hogy képes az érflakon lerakódott kalciumot.

„Állatokon végzett kutatások kimutatták, hogy a K2-vitamin napi bevitelének növelésével az érelmeszesedés nem csupán megakadályozható, de vissza is fordítható.”
forrás https://hu.wikipedia.org/wiki/K2-vitamin

 

Csak saját tapasztalatból tudom, hogy ennek a triónak a segítéségével hetente 4 alkalommal végzek kemény edzéseket, és utána dolgozom késő estig. Ezt a levelet is este 8 órakor írom, annak ellenére, hogy délelőtt kőkemény edzésem volt.

Tisztán ki merem állítani, hogy akár fizikai, akár pszichikai munkát végez az ember, ha ezt a triót rendszeresen fogyasztja, akkor jelentős változásokat fog tapasztalni.

Kattints ide és nézd meg, hogyan is alakul az a bizonyos 3 500 Ft megtakarítás.

 

Comments

comments

YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram